Rolluiken

Rolluiken zijn onze meest geplaatste oplossingen voor zonwering. Ze verbeteren het wooncomfort aanzienlijk en bieden een groot veiligheidsgevoel. De afgelopen jaren zijn de mogelijkheden en materialen enorm vooruitgegaan. Daarom zijn er talrijke nieuwe oplossingen en toepassingen van rolluiken.


Welk rolluik kiezen?

Inbouwrolluiken

De inbouwrolluik monteren we in de spouw van de muur. Hierdoor is de kast boven het raam niet meer nodig is. Deze installatie is enkel mogelijk bij nieuwbouw. Alles wordt mooi afgewerkt waardoor de stijl van de woning behouden blijft.

 • verkrijgbaar in alle RAL kleuren
 • zowel elektrische als manuele bediening
 • keuze uit aluminium of PVC lamellen
 • geen zichtbare kasten aan binnen- of buitenkant
Voorzetrolluiken

Voor bestaande woningen plaatsen we voorzetrolluiken. De kast wordt voor het raam of op de gevel gemonteerd. De kasten en geleiders worden tot in het kleinste detail afgewerkt. Door de compacte oproldiameter van de profielen, is er slechts een kleine kast nodig. 

 • verkrijgbaar in alle RAL kleuren
 • zowel elektrisch als manuele bediening
 • mogelijk met zonnepaneel voor elektrische aansturing
 • kasten zijn in aluminium uitgevoerd
 • keuze uit aluminium of pvc lamellen

De voordelen van rolluiken op een rijtje:

Rolluiken bieden in vele opzichten een voordeel. Ze creëren een aangename temperatuur in huis, geven een gevoel van veiligheid en geborgenheid. Daarom kies jij voor rolluiken:

 • Isolatie in de winter. Het warmteverlies van je woning is het grootst via ramen. Daarom bieden rolluiken een goede isolatie en houden de warmte binnen. 
 • Zonwering in de zomer. Rolluiken houden de zonnestralen en warmte in de zomer tegen. Het vergroot je wooncomfort en werkt energiebesparend.
 • Inbraakvertraging. De meeste inbraken gebeuren via de ramen. Met een rolluik voor het venster maak je het de inbrekers al moeilijker om in huis te geraken. Daarbij belemmer je potentiële dieven het zicht naar binnen.
 • Verduistering in de slaapkamer. Tijdens lange zomerdagen is het moeilijk om een slaapkamer echt donker te maken. Met rolluiken verduister je de kamer volledig, wat slapen gemakkelijker maakt.
 • Verschillende bedieningsmogelijkheden. Kies je voor een manuele bediening met een lint, een elektrische schakelaar of wil je de rolluik bedienen met een afstandsbediening? De keuze is aan jou.
 • Gedempte omgevingsgeluiden. Storend straatlawaai, druk verkeer of een treinspoor in de buurt? Met rolluiken kan je geluiden weren. 


Meer weten?

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw woning? We komen graag ter plaatse voor een opmeting en maken een vrijblijvende offerte. Contacteer ons voor meer informatie.
Rolluiken

Zonwering

De keuzes en mogelijkheden voor zonwering zijn eindeloos. Verticale of horizontale screens, knikarmschermen, uitvalschermen... voor elke woning of ruimte is er wel een specifieke oplossing. Dit maakt het natuurlijk niet eenvoudiger om de juiste keuze te maken in het aanbod. Daar helpen wij je graag mee en geven persoonlijk advies.

Alles over zonwering

Terrasoverkapping

Vergroot de woonruimte met een overkapping van het terras. Zo creëer je meer plaats en geef je een fijne sfeer aan je woning. Met een pergola, een lamellen dak of een vouwdak kan de zomer langer duren en de lente vroeger beginnen. De extra verlichting en verwarming zorgen dat je zelfs in de winter zal genieten van/op je terras.

Alles over overkappingen

Automatisatie

Smart Home toepassingen of huisautomatisatie maken het leven in huis gemakkelijker. Met slimme apparaten kan je dagelijkse routines automatiseren van op afstand. Koppel de bediening van verlichting, zonwering, inbraakbeveiliging en nog meer aan een centrale hub. De toepassingen zijn eindeloos en gemakkelijk te combineren.

Alles over automatisatie

Terras- en windschermen

Met terras- en windbescherming vermijd je vervelende tocht en eventuele inkijk van de buren. Je creëert een terras waar je kan genieten van privacy, rust en zon. Door een ruime keuze in uitvoeringen maak je van je terras een verlengstuk van je woning en kan je in alle comfort genieten van het buitenleven in uw tuin.

Alles over windschermen

Poorten

Garagepoorten en andere poorten hebben de functie om kostbare bezittingen te beschermen of af te schermen. Voor garages zijn de sectionaalpoorten het meest gekend. Ze bieden dan ook vele voordelen zoals gebruiksgemak en veiligheid. Minder bekend zijn de rolpoorten die door hun constructie zorgen voor een enorme plaatsbesparing.

Alles over poorten

Ramen en deuren

Het buitenschrijnwerk is niet alleen een goede afscherming tussen binnen en buiten. Ramen en deuren zorgen ook voor de esthetische afwerking van je woning. Met de nieuwste materialen kan je ook heel wat besparen op je energiefactuur. Zowel voor nieuwbouw als voor renovatie plaatsen wij de beste oplossingen.

Alles over buitenschrijnwerkerij

Klusdienst

Blijven er al enige tijd kleine klusjes of herstellingswerken liggen? Denk aan een houten omkasting maken, vloerbekleding leggen, silicone en kitten vernieuwen. Je hebt te weinig tijd, je hebt niet het geschikte materiaal, je weet niet goed hoe eraan te beginnen. Maak het jezelf gemakkelijk en laat het werk uitvoeren door echte professionals.

Alles over onze klusdienst

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x