Automatisatie

Huisautomatisatie maakt het dagelijks leven in huis gemakkelijk. Met slimme apparaten kan je dagelijkse routines automatiseren, zelfs van op afstand. Koppel de bediening van verlichting, zonwering, inbraakbeveiliging en nog meer aan een centrale hub. De toepassingen zijn eindeloos en gemakkelijk te combineren.


Automatisatie of domotica?

Wat is het verschil? 

 

De automatisering van toepassingen in een woning bestaat al verschillende jaren. De termen domotica en smart home worden al eens door elkaar gebruikt. Met beide toepassingen kan je verlichting, zonwering, inbraakbeveiliging bedienen en de temperatuur automatisch regelen, aangepast aan je levensritme. 

Toch is er een wezenlijk verschil tussen de beide systemen. Waar je bij domotica het systeem opbouwt met bekabeling, verloopt smart home via een centrale hub met een internetverbinding. Dit maakt dat domotica moeilijker te integreren is in een bestaande woning.

Smart Home toepassingen

Smart TV, Smartphone, slimme meter... de kans dat je al slimme apparaten gebruikt in huis is heel groot. Elke dag komen er nieuwe slimme toestellen op de markt die je dagelijkse routines eenvoudiger kunnen maken. 

Met een centrale hub en een goede internetverbinding centraliseer je de bediening van alle toepassingen in één simpele app. Elk gezinslid heeft toegang tot het systeem en kan individueel verlichting, verwarming, zonwering, muziek en zoveel meer bedienen van op afstand.  

Gebruik je liever een afstandsbediening of wil je het systeem programmeren met sensoren? Dat kan uiteraard ook. De mogelijkheden zijn eindeloos en gemakkelijk te combineren.

Somfy Expert

Somfy is een totaalsysteem voor automatisatie in huis. De bekendste producten zijn de camera beveiliging en de rookmelders. Daarnaast heeft Somfy ook een aanbod van zonwering, slimme stekkers en verlichting. Alles wordt gestuurd via de Tahoma Switch en de app.

Vanecht en Zonen is een erkend dealer van de Somfy producten en toepassingen. Heeft u vragen of wilt u meer weten over het aanbod? Wij staan u graag te woord.
Meer weten?

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw woning? We komen graag ter plaatse voor een opmeting en maken een vrijblijvende offerte. Contacteer ons voor meer informatie.
Automatisatie

Rolluiken

Rolluiken bieden heel wat voordelen. Ze geven een aangenaam wooncomfort, een betere veiligheid en zorgen voor extra isolatie. Met de vele mogelijkheden en toepassingen, is er voor elke woning een oplossing. Bij bestaande woningen plaatsen we voorzetrolluiken, bij nieuwbouw kiezen we voor de onzichtbare inbouwrolluiken.

Alles over rolluiken

Zonwering

De keuzes en mogelijkheden voor zonwering zijn eindeloos. Verticale of horizontale screens, knikarmschermen, uitvalschermen... voor elke woning of ruimte is er wel een specifieke oplossing. Dit maakt het natuurlijk niet eenvoudiger om de juiste keuze te maken in het aanbod. Daar helpen wij je graag mee en geven persoonlijk advies.

Alles over zonwering

Terrasoverkapping

Vergroot de woonruimte met een overkapping van het terras. Zo creëer je meer plaats en geef je een fijne sfeer aan je woning. Met een pergola, een lamellen dak of een vouwdak kan de zomer langer duren en de lente vroeger beginnen. De extra verlichting en verwarming zorgen dat je zelfs in de winter zal genieten van/op je terras.

Alles over overkappingen

Terras- en windschermen

Met terras- en windbescherming vermijd je vervelende tocht en eventuele inkijk van de buren. Je creëert een terras waar je kan genieten van privacy, rust en zon. Door een ruime keuze in uitvoeringen maak je van je terras een verlengstuk van je woning en kan je in alle comfort genieten van het buitenleven in uw tuin.

Alles over windschermen

Poorten

Garagepoorten en andere poorten hebben de functie om kostbare bezittingen te beschermen of af te schermen. Voor garages zijn de sectionaalpoorten het meest gekend. Ze bieden dan ook vele voordelen zoals gebruiksgemak en veiligheid. Minder bekend zijn de rolpoorten die door hun constructie zorgen voor een enorme plaatsbesparing.

Alles over poorten

Ramen en deuren

Het buitenschrijnwerk is niet alleen een goede afscherming tussen binnen en buiten. Ramen en deuren zorgen ook voor de esthetische afwerking van je woning. Met de nieuwste materialen kan je ook heel wat besparen op je energiefactuur. Zowel voor nieuwbouw als voor renovatie plaatsen wij de beste oplossingen.

Alles over buitenschrijnwerkerij

Klusdienst

Blijven er al enige tijd kleine klusjes of herstellingswerken liggen? Denk aan een houten omkasting maken, vloerbekleding leggen, silicone en kitten vernieuwen. Je hebt te weinig tijd, je hebt niet het geschikte materiaal, je weet niet goed hoe eraan te beginnen. Maak het jezelf gemakkelijk en laat het werk uitvoeren door echte professionals.

Alles over onze klusdienst

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x