Over ons

In 1994 startte mijn carrière als schrijnwerker bij het toenmalige 3D in Kermt, later Zonhoven. Het interieurbedrijf maakte totaalinrichtingen voor winkels, café's, discotheken en meer. Door de diversiteit van de projecten deed ik niet alleen houtbewerking, maar ook kleine elektriciteitswerken, ruwbouw en afwerking. De ervaring die ik er leerde, vormde de basis voor de volgende stap in mijn loopbaan. 

In 2004 begon ik bij Paul Meynen, wat later All-Stores werd. Hier werden geen totaalprojecten uitgevoerd, maar werd ik specialist in buitenschrijnwerkerij. We plaatsten rolluiken, zonwering en poorten in alle mogelijke maten en uitvoeringen. Al heel snel leerde ik alles kennen over de verschillende toepassingen, de sturingen en de technische aspecten. 

Met de ruime productkennis van de voornaamste merken zoals Velux, Building Shutters, Building Windows en Harol kan ik voor elk project de beste oplossing voorstellen. Zowel qua functionaliteit als in beschikbaar budget. 

Mijn zelfstandige activiteit startte in 2021, eerste in bijberoep, maar als snel nam ik de beslissing om volledig zelfstandig te worden. Door de vele aanvragen was deze keuze snel gemaakt. Nu kan ik de beide ervaringen, interieurbouw en schrijnwerkerij combineren. 

Het is mijn droom om een mooie zaak uit te bouwen, samen met mijn zoon Tim. Hij studeert elektromechanica in het hoger onderwijs en is ook een handige harry. Bij sommige projecten helpt hij met veel plezier mee, maar ik kijk er ontzettend naar uit als hij, na zijn studies, voltijds mee kan werken in de zaak. 

Heb je een vraag over buitenschrijnwerkerij, houtbewerking of blijven er al enige tijd wat klussen liggen? Neem gerust contact op, wij komen graag langs om te kijken wat we voor u kunnen doen. 

Tot binnenkort,

Wim Vanecht

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x