Poorten

Een garagepoort neemt een groot deel van een muur of een gevel in. Hierdoor bepaalt de poort voor een groot gedeelte de uitstraling van je woning. Neem daarom zeker de tijd om een keuze te maken. Kies je voor een moderne uitvoering of eerder een landelijke of klassieke look? Wat je voorkeur ook is, we plaatsen de poort die volledig aansluit op jouw wensen.


Welke poort kiezen?

Sectionaal poort

De meest gekende en onze meest geplaatste poort is de sectionaal poort. De horizontale panelen schuiven met het grootste gemak naar boven via de robuuste geleiders. Bij de installatie van garagepoorten laten we niets aan het toeval over, we garanderen de beste veiligheid in gebruik. Met de hindernisdetectie, vingerklembeveiliging en inbraakwering kan je met een gerust hart de garage achter je dicht doen.

 • mogelijke accessoires: venster, loopdeur of brievenbus
 • met hindernis detectie: de poort stopt met bewegen als er een voorwerp stoort
 • extra beveiliging tegen diefstal door een installatie die weerstand biedt bij poging tot inbraak
 • zeer ruime keuze in materiaal en afwerking
 • verkrijgbaar in meer dan 300 RAL kleuren
 • elektrische afstandsbediening
 • energiebesparing door goede isolatie
 • esthetische afwerkingRolpoort

Het grootste voordeel aan een rolpoort is de ruimtebesparing. Je behoudt de plafondruimte, waardoor je extra plaatst hebt om dingen op te hangen. De installatie gebeurt steeds met kast. Hierdoor is er een mooie afwerking, blijft je poort netjes en wordt het geluid gedempt. De profielen zijn vervaardigd uit volgeschuimd aluminium.

 • ruimte van de garage optimaal benutten
 • mogelijk met inbouw- of opbouwkast of eventueel zonder kast
 • voor zowel nieuwbouw als renovatie
 • grote doorrijhoogtes
 • vele variaties in lamellen en aandrijfmogelijkheden
 • verkrijgbaar in meer dan 300 RAL kleuren
De voordelen van onze garagepoorten op een rijtje:

 • Kwaliteit en veiligheid. We plaatsen de poorten van het merk All-Port. Deze hoogwaardige en stevige garagepoorten garanderen een intensief, langdurig en zorgeloos gebruik. Alle materialen en systemen voldoen aan de Europese veiligheidsnormen.
 • Op maat gemaakt. De keuzes van materialen en uitvoeringen zijn eindeloos. We geven uitgebreid advies en helpen je kiezen uit de verschillende mogelijkheden.
 • Duurzaam en energiebesparend. Met de nauwkeurige afdichtingen en geïsoleerde sandwichpanelen vermijden we koudebruggen en blijft de garage in alle weersomstandigheden op temperatuur. Meer weten?

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw woning? We komen graag ter plaatse voor een opmeting en maken een vrijblijvende offerte. Contacteer ons voor meer informatie.

Poorten

Rolluiken

Rolluiken bieden heel wat voordelen. Ze geven een aangenaam wooncomfort, een betere veiligheid en zorgen voor extra isolatie. Met de vele mogelijkheden en toepassingen, is er voor elke woning een oplossing. Bij bestaande woningen plaatsen we voorzetrolluiken, bij nieuwbouw kiezen we voor de onzichtbare inbouwrolluiken.

Alles over rolluiken

Zonwering

De keuzes en mogelijkheden voor zonwering zijn eindeloos. Verticale of horizontale screens, knikarmschermen, uitvalschermen... voor elke woning of ruimte is er wel een specifieke oplossing. Dit maakt het natuurlijk niet eenvoudiger om de juiste keuze te maken in het aanbod. Daar helpen wij je graag mee en geven persoonlijk advies.

Alles over zonwering

Terrasoverkapping

Vergroot de woonruimte met een overkapping van het terras. Zo creëer je meer plaats en geef je een fijne sfeer aan je woning. Met een pergola, een lamellen dak of een vouwdak kan de zomer langer duren en de lente vroeger beginnen. De extra verlichting en verwarming zorgen dat je zelfs in de winter zal genieten van/op je terras.

Alles over overkappingen

Automatisatie

Smart Home toepassingen of huisautomatisatie maken het leven in huis gemakkelijker. Met slimme apparaten kan je dagelijkse routines automatiseren van op afstand. Koppel de bediening van verlichting, zonwering, inbraakbeveiliging en nog meer aan een centrale hub. De toepassingen zijn eindeloos en gemakkelijk te combineren.

Alles over automatisatie

Terras- en windschermen

Met terras- en windbescherming vermijd je vervelende tocht en eventuele inkijk van de buren. Je creëert een terras waar je kan genieten van privacy, rust en zon. Door een ruime keuze in uitvoeringen maak je van je terras een verlengstuk van je woning en kan je in alle comfort genieten van het buitenleven in uw tuin.

Alles over windschermen

Ramen en deuren

Het buitenschrijnwerk is niet alleen een goede afscherming tussen binnen en buiten. Ramen en deuren zorgen ook voor de esthetische afwerking van je woning. Met de nieuwste materialen kan je ook heel wat besparen op je energiefactuur. Zowel voor nieuwbouw als voor renovatie plaatsen wij de beste oplossingen.

Alles over buitenschrijnwerkerij

Klusdienst

Blijven er al enige tijd kleine klusjes of herstellingswerken liggen? Denk aan een houten omkasting maken, vloerbekleding leggen, silicone en kitten vernieuwen. Je hebt te weinig tijd, je hebt niet het geschikte materiaal, je weet niet goed hoe eraan te beginnen. Maak het jezelf gemakkelijk en laat het werk uitvoeren door echte professionals.

Alles over onze klusdienst

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x