Ramen en deuren

Ramen en deuren bestaan er in ontelbare maten, kleuren en materialen. Uiteraard kiezen we voor stevig en weerbaar materiaal, maar we gaan nog een stapje verder. We plaatsen de ramen en buitendeuren van het merk Building Windows, een 100% Belgisch product. En voor de dakramen werken we al jaren met Velux, de marktleider en volgens ons het beste wat er bestaat.


Welk buitenschrijnwerkerij plaatsen we?

Ramen en buitendeuren

Kunststof en aluminium zijn de meest duurzame materialen voor buitenschrijnwerk. Ze zijn beide kleurvast, slijtvast en hebben weinig onderhoud nodig. Waar aluminium een iets stoerdere en moderne look heeft, zal kunststof een milder karakter uitstralen. Welke stijl je ook kiest, kwaliteit krijg je altijd. 

Onze ramen en deuren blinken uit in 

 • functioneel design
 • onderhoudsgemak 
 • uitstekende thermische en geluidsisolatie 
 • inbraakbeveiliging
 • keuzemogelijkheden van uitvoering: kleur en profiel
 • esthetische afwerking
Vliegenramen

Op ramen en deuren die je regelmatig open zet, is het aangewezen om een hor te plaatsen. Zo kan je toch verluchten zonder de vervelende indringers binnen te laten. De mogelijkheden zijn zeer breed: van een eenvoudig voorzethor of een vliegendeur tot een schuivend deurhor en vouwsystemen. Afhankelijk van de plek waar je hor moet geplaatst worden, stellen we de beste oplossing voor. 

Onze vliegenramen zijn

 • verkrijgbaar in alle mogelijke kleuren en vormen
 • onopvallend door de esthetische afwerking
 • stevig met een kwaliteitsvol muggengaas
Dakramen

Laat meer daglicht en verse lucht binnen met de daglichtsystemen voor hellende of platte daken. Een lichtstraat in de keuken of in de woonruimte maakt je huis levendiger en de zolder wordt de gezelligste plek van het huis met één of meerdere dakramen. We werken met het merk Velux voor deze toepassingen.

We plaatsen:

 • tuimelvensters: het traditionele dakraam met bediening aan de bovenzijde en het scharnier in het midden van het raam
 • uittuimelvensters: het scharnierpunt van dit raam staat aan de bovenzijde waardoor het tot 45° ten opzichte van het dak kan opengezet worden 
 • lichtkoepels of een platdakvenster met hoge isolatiegraad en UV-lichfilter. 
 • Alle info over een Vespa, Twizy of E-bike huren voor een dag.: dit raam bestaat uit een bovenraam en een onderraam. Het onderraam open naar buiten en creëert met de geïntegreerde balustrade een klein balkon
 • raamdecoratie: verduisteringsgordijnen, jaloezieën, zonneschermen, rolgordijnen, een insectenhor en rolluiken. 
Meer weten?

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw woning? We komen graag ter plaatse voor een opmeting en maken een vrijblijvende offerte. Contacteer ons voor meer informatie.

Ramen en deuren

Rolluiken

Rolluiken bieden heel wat voordelen. Ze geven een aangenaam wooncomfort, een betere veiligheid en zorgen voor extra isolatie. Met de vele mogelijkheden en toepassingen, is er voor elke woning een oplossing. Bij bestaande woningen plaatsen we voorzetrolluiken, bij nieuwbouw kiezen we voor de onzichtbare inbouwrolluiken.

Alles over rolluiken

Zonwering

De keuzes en mogelijkheden voor zonwering zijn eindeloos. Verticale of horizontale screens, knikarmschermen, uitvalschermen... voor elke woning of ruimte is er wel een specifieke oplossing. Dit maakt het natuurlijk niet eenvoudiger om de juiste keuze te maken in het aanbod. Daar helpen wij je graag mee en geven persoonlijk advies.

Alles over zonwering

Terrasoverkapping

Vergroot de woonruimte met een overkapping van het terras. Zo creëer je meer plaats en geef je een fijne sfeer aan je woning. Met een pergola, een lamellen dak of een vouwdak kan de zomer langer duren en de lente vroeger beginnen. De extra verlichting en verwarming zorgen dat je zelfs in de winter zal genieten van/op je terras.

Alles over overkappingen

Automatisatie

Smart Home toepassingen of huisautomatisatie maken het leven in huis gemakkelijker. Met slimme apparaten kan je dagelijkse routines automatiseren van op afstand. Koppel de bediening van verlichting, zonwering, inbraakbeveiliging en nog meer aan een centrale hub. De toepassingen zijn eindeloos en gemakkelijk te combineren.

Alles over automatisatie

Terras- en windschermen

Met terras- en windbescherming vermijd je vervelende tocht en eventuele inkijk van de buren. Je creëert een terras waar je kan genieten van privacy, rust en zon. Door een ruime keuze in uitvoeringen maak je van je terras een verlengstuk van je woning en kan je in alle comfort genieten van het buitenleven in uw tuin.

Alles over windschermen

Poorten

Garagepoorten en andere poorten hebben de functie om kostbare bezittingen te beschermen of af te schermen. Voor garages zijn de sectionaalpoorten het meest gekend. Ze bieden dan ook vele voordelen zoals gebruiksgemak en veiligheid. Minder bekend zijn de rolpoorten die door hun constructie zorgen voor een enorme plaatsbesparing.

Alles over poorten

Klusdienst

Blijven er al enige tijd kleine klusjes of herstellingswerken liggen? Denk aan een houten omkasting maken, vloerbekleding leggen, silicone en kitten vernieuwen. Je hebt te weinig tijd, je hebt niet het geschikte materiaal, je weet niet goed hoe eraan te beginnen. Maak het jezelf gemakkelijk en laat het werk uitvoeren door echte professionals.

Alles over onze klusdienst

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x