Klusdienst

Klusjes in en rond het huis kunnen al eens blijven liggen. De redenen zijn eindeloos: je hebt geen tijd, je hebt niet het juiste materiaal in huis, je weet niet goed hoe eraan te beginnen,... Schuif het werk niet voor je uit maar vraag hulp aan echte vakmannen. Met een volgeladen gereedschapskist en bakken vol ervaring komen wij je helpen. Steek je toch liever zelf de handen uit de mouwen maar heb je wat tips nodig? Bel ons gerust, wij komen graag eens langs om advies te geven.

 

Voor welke klusjes kan je ons bellen?

Houten omkasting

Hout is een fijn product om mee te werken. Het is veelzijdig, duurzaam en stijlvol. Een houten omkasting rond een airco of een warmtepomp verstopt een kil toestel onder een mooie constructie. Of wat dacht je van een houten bergruimte in de tuin voor tuinmeubilair en gereedschap. Herstellingen in en rond het huis

Silicone kit vervangen, elektriciteitskabels aansluiten, kapotte tegels vervangen, nieuwe plinten zetten, hekwerk maken... het zijn de minder leuke werken die je liever snel van de baan hebt. Elke opdracht, welk werk dan ook, voeren we nauwkeurig uit, met oog voor detail.Vloer- en wandbekleding

Gyproc wanden of plafonds plaatsen, kan je op zich wel zelf, maar als je een goede afwerking wilt, laat je dit werk beter uitvoeren door professionals. Wij werken de naden mooi af zodat je na de schilderwerken een mooi egaal vlak hebt. Dit vormt de ideale basis voor afwerking met wandbekleding of schilderwerken. 


Meer weten?

Wil je weten hoe we jou kunnen helpen? We komen graag ter plaatse voor een opmeting en maken een vrijblijvende offerte. Contacteer ons voor meer informatie.

Klusdienst

Rolluiken

Rolluiken bieden heel wat voordelen. Ze geven een aangenaam wooncomfort, een betere veiligheid en zorgen voor extra isolatie. Met de vele mogelijkheden en toepassingen, is er voor elke woning een oplossing. Bij bestaande woningen plaatsen we voorzetrolluiken, bij nieuwbouw kiezen we voor de onzichtbare inbouwrolluiken.

Alles over rolluiken

Zonwering

De keuzes en mogelijkheden voor zonwering zijn eindeloos. Verticale of horizontale screens, knikarmschermen, uitvalschermen... voor elke woning of ruimte is er wel een specifieke oplossing. Dit maakt het natuurlijk niet eenvoudiger om de juiste keuze te maken in het aanbod. Daar helpen wij je graag mee en geven persoonlijk advies.

Alles over zonwering

Terrasoverkapping

Vergroot de woonruimte met een overkapping van het terras. Zo creëer je meer plaats en geef je een fijne sfeer aan je woning. Met een pergola, een lamellen dak of een vouwdak kan de zomer langer duren en de lente vroeger beginnen. De extra verlichting en verwarming zorgen dat je zelfs in de winter zal genieten van/op je terras.

Alles over overkappingen

Automatisatie

Smart Home toepassingen of huisautomatisatie maken het leven in huis gemakkelijker. Met slimme apparaten kan je dagelijkse routines automatiseren van op afstand. Koppel de bediening van verlichting, zonwering, inbraakbeveiliging en nog meer aan een centrale hub. De toepassingen zijn eindeloos en gemakkelijk te combineren.

Alles over automatisatie

Terras- en windschermen

Met terras- en windbescherming vermijd je vervelende tocht en eventuele inkijk van de buren. Je creëert een terras waar je kan genieten van privacy, rust en zon. Door een ruime keuze in uitvoeringen maak je van je terras een verlengstuk van je woning en kan je in alle comfort genieten van het buitenleven in uw tuin.

Alles over windschermen

Poorten

Garagepoorten en andere poorten hebben de functie om kostbare bezittingen te beschermen of af te schermen. Voor garages zijn de sectionaalpoorten het meest gekend. Ze bieden dan ook vele voordelen zoals gebruiksgemak en veiligheid. Minder bekend zijn de rolpoorten die door hun constructie zorgen voor een enorme plaatsbesparing.

Alles over poorten

Ramen en deuren

Het buitenschrijnwerk is niet alleen een goede afscherming tussen binnen en buiten. Ramen en deuren zorgen ook voor de esthetische afwerking van je woning. Met de nieuwste materialen kan je ook heel wat besparen op je energiefactuur. Zowel voor nieuwbouw als voor renovatie plaatsen wij de beste oplossingen.

Alles over buitenschrijnwerkerij

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x